Op zaterdag 26 september was de prijsuitreiking van het prijzenfestival Ypenburg. Alle winnaars werden door spreekstalmeester Ruud van der Heijden met assistentie van Antoine Michiels in het zonnetje gezet.

Elk jaar wordt op Ypenburg in ons mooie winkelcentrum het prijzenfestival georganiseerd met een hoofdprijs van maar liefst € 1.250- aan Ypenburg waardebonnen. Om daarvoor in aanmerking te komen, konden bezoekers een deelname-enveloppe halen bij de winkeliers. Maar voordat die prijsuitreiking van start ging, was er ook nog gedurende de zaterdagen in september de actie Cashen op Ypenburg, met speelrondes om 13.00, 14.30 uur en 16.00 uur. Met een kassabon in de hand van uw Ypenburg winkelier kwamen de klanten naar de presentator en ontvingen een lotnummer. Met het trekken van het juiste nummer ontving de klant het aankoopbedrag terug. Een leuke actie die heel veel positieve reacties heeft opgeleverd.

Maar het hoogtepunt van al die acties was toch de uitreiking van de prijzen bij het prijzenfestival. Zaterdag 26 september op 15.00 precies in aanwezigheid van velen startte spreekstalmeester Ruud van der Heijden met assistentie van Antoine Michiels de prijsuitreiking. Op onnavolgbare en humoristische wijze bouwde Ruud de spanning op, eerst de winnaars van de kleine prijzen, dan de middelgrote en als klap op de vuurpijl de hoofdprijs van €1.250- aan Ypenburg waardebonnen. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw Yvonne Geul. Onder applaus van de aanwezigen nam zij de prijs in ontvangst. Zij had het niet verwacht maar was er reuze blij mee. Ook van ons hartelijk gefeliciteerd Yvonne en natuurlijk ook alle andere winnaars. Vervolgens gingen de prijswinnaars op de foto.

Dit was weer zo’n leuke activiteit van ons winkelcentrum waar u terecht kunt voor al uw boodschappen, ook op zondag! Volgende week vind u in deze krant het activiteitenprogramma voor de komende maanden. Er zit weer heel wat leuks bij kan ik u verklappen.

Wie wat hebben gewonnen?

Bekijk de winnaars hier onder:

€ 1250,00: Yvonne Geul
€ 500,00: Fam van ’t Hart
€ 250,00 K van de Weel
€ 100,00 Sylvia van Middendorp
€ 100,00 Miranda Kwint
€ 75,00 mw. Ruijgrok – Mensch
€ 75,00 Giny Lentze
€ 50,00 Christy Ramkisoen
€ 50,00 C. Kommer
€ 50,00 D. Chardonnens

Namens de Ypenburg-winkeliers, van harte gefeliciteerd met uw prijs!